Auto riepas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

D un A Bauska, SIA

Bērzkalnu 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"D un A Bauska" veikalā: automašīnu un traktoru rezerves daļas un piederumi. Autokrāsas un krāsu jaukšana autovirsbūvēm. Karcher augstpiediena mazgāšanas iekārtas, citas iekārtas un instrumenti. Hidrošļūteņu izgatavošana un remonts.

KRK transports, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
24/7 SOS palīdzība uz ceļa: ✓ Riepu nomaiņa uz ceļa; ✓ Vikšana no grāvjiem; ✓ Auto piestartēšana. Kravu pārvadājumi:

PIEDĀVĀJAM:

✓ steidzamu kravas pārvadājumu veikšanu; ✓ standarta un nestandarta kravu pārvadājumus; ✓ transporta pakalpojumus; ✓ krāvēju pakalpojumus; ✓ mantu sagatavošanu pārvadājumu veikšanai; ✓ Augstākās kvalitātes servisu par izdevīgākajām cenām; ✓ bezmaksas konsultācijas.

 

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

Re Kā R, SIA

Īles 1a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

 Riepas montējam no 9.00 - 19.00. Re kā R ir pilna servisa automazgātava Dobelē. Piedāvājam kvalitatīvus mazgāšanas pakalpojumus, vaskošanu un salona tīrīšanu jūsu auto. Nodarbojamies arī ar riepu tirdzniecību un riepu servisa pakalpojumus.

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

G.I. & Limit, SIA, autoriepu un akumulatoru veikals

Durbes 40, Ventspils, LV-3601
Apraksts: SIA „G. I. & Limit” – uzņēmums savu darbību Ventspilī uzsāka 1996. gadā. Mēs piedāvājam jums iegādāties visa veida jaunas ziemas un vasaras vieglo, apvidus (SUV), komerctransporta, kravas, autobusu, traktoru, industriālās, agro un moto (visa veida) riepas. Visa veida riepu kameras. Akumulatori, rezerves daļas, filtri, eļļas, auto ķīmija.

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Multi Servis, SIA

Stacijas 129r, Daugavpils LV-5401
Auto remonta materiāli:

SIA “Multi Servis” specializējas tehnisko eļļu, autotransporta eļļu, dzesēšanas šķidrumu, stiklu tīrāmo līdzekļu, autoķīmijas un autokrāsu vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā. SIA “Multi Servis” saviem klientiem piedāvā visdažādākos auto remonta materiālus: krāsas, lakas, cietinātājus, šķīdinātājus, špakteles, gruntis un fillerus, dažādus krāsu aerosolus, pretkorozijas līdzekļus un universālas smērvielas, līmes un hermētiķus, līmlentes, slīppapīrus un abrazīvos materiālus, pulēšanas pastas un ripas, auto kosmētiku, instrumentus un servisa aprīkojumu.

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Tukuma riepu centrs, SIA, Riepu serviss

Zemītes 5-4.bokss, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Apraksts:

SIA "Tukuma Riepu Centrs" ir ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 1993. gadā. Kopš 1996. gada uzņēmums nemainīgi ir specializējies jaunu, lietotu un atjaunotu riepu pārdošanā, balansēšanā, montēšanā un remontēšanā, disku pārdošanā un remontēšanā (valcēšana un metināšana), arvien paplašinot savas zināšanas šajā jomā un piedāvājot klientiem arvien plašāku preču un pakalpojumu klāstu. Pašreiz apkalpojam savus klientus Tukuma pilsētā un Tukuma novada Ozolnieku ciemā. Mūsu klienti ir gan privātpersonas un uzņēmumi, gan zemnieku saimniecības un meža apsaimniekotāji.

Tukuma Riepu Centrs

"Riepu serviss", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Apraksts:

Jaunas, lietotas riepas, riepu serviss, remonts, tirdzniecība, balansēšana Tukumā, Tukums. 

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10C, Saldus, Saldus nov., LV-3801
lukturi, guļammaisi, termosi, snovbords, slēpes, nūjas, ragavas, ķiveres, magnetolas, PIONEER, ziemas riepas , , vasaras riepas , vissezonas riepas , instrumenti, ēveles, frēzes, skrūvgrieži, urbji, zāģi, aeratori,

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem